E5 Portaal

Laatste nieuws

Tue 12 Jun
E5 haalt een beker binnen!

Op het toernooi in Zuidlaren heeft ONR E5 zijn eerste beker binnen gehaald. In de poule waren de teg...

S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

ONR E5 wint dik van Helpman E10

Sat 17 Mar, 20:43

ONR E5 heeft ook de tweede wedstrijd van de nieuwe competitie gewonnen.

Michael was helaas ziek dus ging we starten met 7 voetballers. Al gauw bleek dat Maarten ook niet fit was en ook ziek moest uitvallen. E3 was naast ons aan het voetballen en Winston (op dat moment de reserve bij E3) heeft bij ons een deel van de eerste helft mee gevoetbald (super Winston!). Ondertussen hadden we Hendrik van Dijk gevraagd om de rest van de wedstrijd mee te voetballen en zo konden we toch met 7 voetballers blijven voetballen.

In de eerste helft kreeg ONR direct een aantal kansen maar die werden niet benut. Ewout stond de eerste helft in het doel en die kreeg vrij weinig te doen mede ook door het goede verdedigen van Sam en Justin. Pas na 25 minuten voetballen werd het 1-0 voor ONR door een eigen doelpunt van Helpman uit een hoekschop van ONR. Direct daarna volgde 2-0 door een afstandschot van Rik. Vlak voor de rust werd de stand nog 3-0 door een doelpunt van Hendrik.

In de tweede helft werd de stand uitgebouwd naar 8-0 door doelpunten van Hendrik (3x), Rik en Martijn. Daarnaast hadden we nog vele kansen die uiteindelijk niet eindigden in een doelpunt. De verdiging hield ook in de tweede helft stand, justin stond in het doel en Sam en Ewout in de verdediging. Dus ook in deze wedstrijd geen tegendoelpunt.

Vol goede moet kunnen we volgende week de Oosterparkers tegemoet zien!